XYRUS Fleet Services

Fleet Services

Onze troeven
24/24 DIENSTVERLENINGWe zorgen voor een volledige ondersteuning van de bestuurder. De mobiliteit van uw werknemers is 24/24 en 7/7 verzekerd.
Bij elke tussenkomst zorgen we door middel van gerichte vragen voor een snelle opstart van de procedure en helpen we u weer op weg.
UNIEKE CLAIMSMATE©Een voorbeeld van functionele communicatie. Elke ClaimsMate© bevat naast alle richtlijnen en contactgegevens ook 2 stickers waarop alle vaste gegevens van de wagen staan voorgedrukt. Zo moet u niet meer op zoek gaan in uw autopapieren en bent u zeker dat de gegevens correct en leesbaar zijn. De achterzijde biedt u een leidraad bij het invullen van het ongevalsformulier.
UNIFORMITEITXyrus wordt het enige aanspreekpunt voor alle bestuurders. Slechts één centraal telefoonnummer dat wordt vermeld op elke ClaimsMate© en op de persoonlijke bijstandskaartjes.
Een gelijke procedure voor elke wagen onafhankelijk van de herkomst of de leasemaatschappij.
TRANSPARANTIEOns eigen ontwikkeld beheerspakket is aanpasbaar aan de veranderende behoeftes van het beheer en van de klanten.
Elke vlootverantwoordelijke heeft via een persoonlijke login rechtstreekse toegang tot dit pakket en kan op die manier steeds rapporten raadplegen of de stand van individuele dossiers nakijken.
Uw voordelen
MEER TIJDDe outsourcing van het beheer draagt bij tot een substantiële verlaging van de werklast waardoor u meer tijd kan besteden aan uw core business.
KORTINGENU profiteert rechtstreeks van alle kortingen die ons worden toegekend door de toeleveranciers.
RAPPORTERING OP MAATOnze rapportering is volledig op maat. U blijft van alles op de hoogte via periodieke rapporteringen of rapporten per schade of per voertuig.
COMMUNICATIE

Door onze rechtstreekse communicatie met de bestuurders verhogen we de betrokkenheid van uw werknemers en beperken we de werkdruk bij uw vlootverantwoordelijke en/of HR medewerkers.

DUIDELIJKHEIDZowel ons beheer als onze facturatie zijn zo transparant mogelijk. U heeft toegang tot onze database en kan deze steeds raadplegen.
De facturatie kan gecentraliseerd worden of opgedeeld worden per kostencenter

Hoe kunnen we u ondersteunen bij uw vlootbeheer?

Laat uw gegevens na voor een vrijblijvende kennismaking