Banden Bedrijfswagens

Banden Bedrijfswagens

Opvolging bandenwissels

Indien u uw bedrijfswagens van winterbanden voorziet, wilt dit zeggen dat ieder voertuig minstens 2 bandenwissels per jaar nodig heeft.

XYRUS kan voor u deze bandenwissels coordineeren. XYRUS registreert elke bandenwissel en de locatie waar de banden voor het voertuig gestockeerd liggen.

Op basis hiervan stuurt XYRUS de werknemers telkens voor een seizoenswissel een bericht met instructies voor het maken van een afspraak.

XYRUS volgt ook op dat de seizoenswissels effectief gebeuren om zo een optimaal gebruik van de banden te garanderen.

Ook tussentijdse bandenwissels, bv. door slijtage of een impact, kunnen op deze manier door XYRUS gecoordineerd worden.

Gecentraliseerde facturatie

Om ook uw boekhouding tijd te besparen, kan u opteren om de facturatie van bandenwissels centraal te laten verlopen via XYRUS.

Indien u hiervoor kiest, zullen de leveranciers hun facturen opmaken op naam van XYRUS.

XYRUS controleert en verwerkt de individuele facturen en bezorgt u vervolgens periodiek een verzamelfactuur met een bijgevoegd detail.

Op deze manier ontvangt uw boekhouding slechts 1 factuur; waarbij het detail op maat ervoor zorgt dat de kosten op een eenvoudige manier aan het juiste kostencenter kunnen worden toegewezen.

Rapportering

Ondanks de rechtstreekse communicatie tussen XYRUS en uw werknemer; blijft uw vlootverantwoordelijke steeds op de hoogte door middel van periodieke rapporteringen.

Deze rapporteringen zijn volledig op maat van de klant en kunnen in verschillende formaten afgeleverd worden; zodat u deze indien gewenst in uw eigen software- en/of boekhoudpakket kunt importeren.

Interesse in onze bandenservice dienstverlening?

Neem snel contact met ons op