Analyse & Advies Bedrijfswagens

Analyse & Advies Bedrijfswagens

Statistiek, Preventie & Verzekering

Op basis van de door u aangeleverde gegevens omtrent uw vloot en onze ervaring binnen de sector, zal XYRUS een analyse maken van de bestaande situatie binnen uw onderneming en op basis hiervan adviezen verstrekken op vlak van preventie en verzekering.

Verzekeringen en schade maken immers ongeveer 15% uit van de totale kost van een bedrijfswagen. Een aangepaste verzekerings- en preventiestrategie is dan ook uiterst belangrijk.

Vragen waarop u een antwoord kan krijgen:

  • Is het nog nuttig dat u uw vloot in omnium verzekerd? Of opteert u beter voor een Stoploss-formule in de toekomst?
  • Heeft u vooral veel schade bij inlevering van de wagen in de plaats van tussentijdse schade-aangiftes? En hoe kan u dit vermijden?
Car Policy

Een carpolicy is 1 van de manieren om uw bedrijfswagens te beschermen.

XYRUS volgt de wetgeving omtrent bedrijfswagens op de voet en kan u dus bijstaan in het up-to-date houden van uw car policy of samen met u een car policy ontwikkelen.

  • Is uw car policy up-to-date met de huidige wetgeving ?
  • Bent u voldoende ingedekt tegen eventuele zware fouten van uw medewerkers?
  • ….
Mobiliteitsscan

Een duurzame en efficiënte mobiliteit begint met een correct inzicht in de verplaatsingen van uw medewerkers. Xyrus bouwt samen met u een overlegstructuur uit voor alle werknemers met of zonder wagen binnen het bedrijf. We brengen alle verplaatsingen in kaart en helpen u de doelstellingen van het bedrijf te bepalen. Dat resulteert in een uitgewerkt mobiliteitsplan, de leidraad voor uw vlootbeheer.

XYRUS kan u ook een mobiele applicatie aanbieden waarin de aankoop van tickets voor alle openbare vervoersmiddelen gebundeld wordt.

Om u een advies op maat te verlenen, maken we graag persoonlijk kennis met u.

Laat uw gegevens na of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak